Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile

20.00 lei

Principiile de vindecare prin afirmații propuse de Louise L. Hay s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume și, în ultimii 30 de ani, au furnizat tehnici care i-au alinat și vindecat pe foarte mulți oameni. Cartea Învață cum să folosești  puterea afirmațiilor în 21 de zile transformă această metodă puternică într-un instrument și mai simplu și mai ușor de învățat. Astfel, descoperim mai repede puterea cuvintelor simple și alinătoare de a rezolva orice problemă în orice domeniu, de la stima de sine şi emoțiile stârnite de frică până la
gândirea critică şi iertare, de la sănătate şi îmbătrânire până la succesul în muncă, bani şi prosperitate şi de la iubirea de sine până la prietenie, iubire şi intimitate.
Indiferent dacă vizează dimensiunea fizică sau emoțională, principiile elaborate de Louise L. Hay sunt accesibile oricând și pot fi puse la lucru în orice moment. De asemenea, ele ne învață cum să ne creăm propriile afirmații, personalizate, astfel încât să țintească precis în probleme și blocaje persistente poate chiar de-o viață întreagă. Cartea de față constituie o introducere ideală la tehnici spirituale care funcționează de câteva decenii și care acum sunt prezentate într-un format pe măsura secolului XXI.
SKU: 978-606-639-123-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 17868

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *