Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

VOCILE UNIVERSULUI. VOCEA TA INFLUENȚEAZĂ UNIVERSUL. FIE CA IUBIREA SĂ O CĂLĂUZEASCĂ!

30.00 lei

„Vocile voastre, ca și ale celorlalți, sunt «vocile Universului»

și ar trebui să începeți să vă gândiți la voi în acest mod.“

Cod Produs: 978-606-639-2 Categorie: Etichetă: Product ID: 8651

Descriere

Așa a vorbit Dumnezeu când s-a referit la necesitatea apariției acestei cărți.

Pe măsură ce energia din fiecare dintre gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile noastre se revarsă în afară, conform legii naturale, ea ne afectează pe toți. Acea energie pe care o transmitem atrage o energie similară din Univers și revine la noi înmulțită. În mod individual, ne creăm efectiv propria viață. În fiecare moment și, simultan, la nivel colectiv, creăm lumea în care trăim.

Iar procesul nu se încheie aici. Energia pe care o generăm continuu afectează în mod similar conștiința de masă a întregului Univers.

Când descoperi în aceste mesaje ecouri ale inimii tale ce îți spun că iubirea este cea care vindecă, înțelegi influența puternică pe care o ai asupra Pământului… și dincolo de el.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VOCILE UNIVERSULUI. VOCEA TA INFLUENȚEAZĂ UNIVERSUL. FIE CA IUBIREA SĂ O CĂLĂUZEASCĂ!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză