fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Justitie si afaceri interne (nr.5)

18.00 lei 14.00 lei

Se afla Romania intr-un spatiu al libertatii, justitiei si securitatii? – aceasta este intrebarea care i-a calauzit pe cei doi autori.
Cum sunt armonizate prevederile legale romanesti cu cele impuse prin acquis-ul comunitar in sectoarele din domeniul justitiei si afacerilor interne, de pilda azil, controlul frontierelor, migratie, criminalitate organizata, etc. si cum acopera institutiile autohtone cu responsabilitati in sectoarele precizate anterior. in cazul institutiilor Uniunii Europene, cum sunt, de pilda Consiliul, Parlamentul European etc., sunt prezentate atributiile pe care le au in ceea ce priveste intregul domeniu al justitiei si al afacerilor interne in functie de prevederile incluse in Tratate si de schimbarile aduse de acestea. De asemenea, agentiile descentralizate care desfasoara o activitate specifica, intr-un sector distinct (droguri, respectiv cooperare politieneasca), cum sunt Centrul European de Monitorizare a Drogurilor si a Dependentei de Droguri/ The European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) sau Oficiul European de Politie/European Police Office (EUROPOL), sunt detaliate corespunzator.
Informatii despre instrumentele financiare de preaderare, despre domeniile principale carora acestea se adreseaza, criterii de eligibilitate, tipuri de proiecte care pot fi finantate, precum si exemple de astfel de proiecte care se afla in curs de derulare sau sunt incheiate dau sarea si piperul volumului si sunt grupate la finalul acestuia.

SKU: 978-973-733-137-3 Categorie: Etichete: , Product ID: 20324

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Justitie si afaceri interne (nr.5)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *