Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

LIMBA ENGLEZĂ. GRAMATICĂ ȘI VOCABULAR. 2500 TESTE-GRILĂ PENTRU ADMITEREA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

28.00 lei

Cartea de față constituie un instrument util de (auto-)evaluare în vederea obţinerii unor rezultate cât mai bune la proba de limba engleză din cadrul examenului de bacalaureat sau la examenele Cambridge, TOEFL, SAT și totodată se adresează candidaţilor care vor susţine proba de admitere în învăţământul superior la Academia de Poliţie, Academia Tehnică Militară, Academia de Aviaţie, Subofiţeri, Litere – Limbi străine, Ştiinţe economice, diverse secţii cu predare în limba engleză.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-47-2611-0 Categorii: , Etichete: , Product ID: 10190

Descriere

Lucrarea cuprinde 2500 EXERCIŢII DE TIP GRILĂ cu patru variante posibile de răspuns, primele opt capitole vizând morfologia, următoarele şase capitole – probleme de sintaxă, un capitol fiind dedicat vocabularului, iar în încheiere sunt propuse o multitudine de exerciţii generale recapitulative completate prin 20 de teste finale, totul urmat de soluţiile grilelor.

Această carte se pliază pe dificultăţile de învăţare şi fixare ale gramaticii limbii engleze cu care se confruntă elevul român, fiind elaborată în concordanţă cu programa şcolară pentru bacalaureat şi cu modelele de subiecte de admitere elaborate la facultăţile vizate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LIMBA ENGLEZĂ. GRAMATICĂ ȘI VOCABULAR. 2500 TESTE-GRILĂ PENTRU ADMITEREA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *