Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Londinos

27.00 lei 9.00 lei

Să zugrăveşti istoria Londrei, de la întemeiere până în prezent, poate părea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu câştigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabilă virtuozitate.

Ai impresia că Bob Garcia a trăit vreme de secole în Londra, din timpurile când metropola nu era decât o adunătură de colibe şi până în secolul  XX, fiind impregnat de istoria, dar şi de fantasmele acestui oraş. Enigma lui Jack Spintecătorul este rezolvată de autor de o manieră mai mult decât genială. Iar capitolul unde apare William de Baskerville (personaj întâlnit şi în Numele trandafirului al lui Umberto Eco) este o mostră a talentului scriitoricesc al autorului.

Cartea este mult mai mult decât o istorie romanţată a Londrei. Este un amestec unic de genuri, susţinut la fiecare pas de suspans, iar ritmul este de-a dreptul ameţitor. Cele treisprezece capitole se înlănţuie într-o manieră firească, dar fiecare conţine o doză proprie de emoţii, suspans şi ciudăţenii. Odată pătruns în angrenajul cărţii e imposibil să mai ieşi. La finalul ei, cititorul va avea impresia că se întoarce din infern.

Imposibil să mai vezi Londra cu aceiaşi ochi  după de i-ai citit „romanul“.

SKU: 5948359003523 Categorie: Etichetă: Product ID: 13368

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Londinos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *