Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Lucrarile de taiere de la A la Z

59.00 lei

Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care este momentul optim pentru efectuarea tăierilor, care sunt instrumentele potrivite şi cum se utilizeazã acestea astfel încât rănile produse plantelor să fie cât mai puţine, în ce constă întinerirea sau cum se executã o toaletare corectă.

Stoc epuizat

SKU: 9786068527338 Categorii: , Etichete: , Product ID: 5449

Descriere

In cartea Lucrarile de taiere de la A la Z sunt prezentate lucrările de tăiere efectuate la plantele lemnoase, respectiv la pomi şi arbuşti fructiferi, viţă-de-vie, arbori şi arbuşti ornamentali, la conifere şi trandafiri. Se ştie că, odată cu trecerea fazelor de creştere din tinereţe şi de producţie, plantele lemnoase se epuizează, îmbătrânesc. Tăierile stabilesc un echilibru între creştere şi rodire, prelungesc durata de viaţă a plantelor, îmbunătăţesc sănătatea acestora, perioada lor de rodire şi – nu în ultimul rând – le conferă un aspect îngrijit şi mai plăcut.

Stilul accesibil de prezentare, schiţele precise şi tabelele explicite îi ajută pe cititorii mai mult sau mai puţin experimentaţi să-şi însuşească repede şi uşor tainele lucrărilor de tăiere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lucrarile de taiere de la A la Z”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *