Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Magia vieţilor trecute

30.00 lei

– descoperă puterile de vindecare ale amintirilor pozitive din vieţile trecute

 În practica sa de specialist în regresiile în vieţile trecute, Atasha Fyfe a descoperit importanţa amintirilor pozitive din vieţile anterioare şi rolul esenţial pe care-l joacă ele în rezolvarea problemelor şi în îmbunătăţirea vieţilor oamenilor. Autoarea a descoperit că amintirile pozitive din vieţile trecute vindecă la fel de mult şi sunt la fel de utile ca şi experienţele dificile – pe care se axează, de obicei, terapia tradiţională.
Având loc pe fundalul unor timpuri şi culturi foarte diferite, regresiile relatate în Magia vieţilor trecute, sunt atât cronici fascinante ale cărării sufletului, cât
şi poveşti spectaculoase despre istoria secretă, vechea cunoaştere şi despre puteri de mult uitate. Ele includ mesaje de la îngeri şi ghizi spirituali şi amintiri din lumile dintre vieţi.
Cu sfaturi utile şi exerciţii uşoare, care să te ajute să îţi accesezi propriile amintiri din vieţile anterioare magice, Magia vieţilor trecute îţi va arăta posibilităţi noi şi captivante, care au aşteptat dintotdeauna în adevărata istorie a sufletului tău, pentru a fi descoperite.
SKU: 978-606-639-061-3 Categorie: Etichetă: Product ID: 17903

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magia vieţilor trecute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *