Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

MAINI TAMADUITOARE

50.00 lei

Manual pentru studierea aurei umane

„Aura este veriga lipsă dintre fizioterapia biologică şi psihoterapie – scrie autoarea. – Iubirea este chipul şi trupul universului. Ea este materia ce conferă coeziune universului, din care suntem plămădiţi cu toţii. Iubirea înseamnă legătura constantă cu sănătatea şi cu Divinitatea Universală… Suntem făurarii propriului nostru destin. Suntem în stare de mai mult decât gândim, inclusiv de autovindecare până şi de boli »fatale«… Aş vrea să vă îndemn să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă, să vă îngăduiţi şi să vă renaşteţi în fiecare clipă.”

Stoc epuizat

SKU: 9739777341 Categorie: Etichetă: Product ID: 1874

Descriere

Cartea „Mâini tămăduitoare” de Barbara Ann Brennan este un prilej de iniţiere în ştiinţa tămăduirii omului cu ajutorul câmpului bioenergetic.
Ne prezintă transformarea unui fizician, cercetător ştiinţific într-unul din cei mai buni tămăduitori spirituali ai lumii occidentale. Ce este aura, ce cred despre ea oamenii care au trăit cu mii de ani în urmă şi ce crede lumea ştiinţei contemporane?
Care este situaţia spiritualităţii, cum pot fi utilizate câmpurile energiei umane? Barbara Ann Brennan răspunde la aceste întrebări cu o competenţă şi cu o dragoste infinită.

Informații suplimentare

Greutate 280 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MAINI TAMADUITOARE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *