Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Marele Secret Masonic

20.00 lei 16.00 lei

Marele secret masonic este rezultatul unei lente si lungi transformari, cea a unui om pornit sa-si cunoasca propria persoana care, asa cum se cuvine unui francmason, este in lume fara sa fie. Louis-Marie Oresve explica nuanta acestei afirmatii, cea care diferentiaza omul trezit de omul adormit.

SKU: 9789737233073 Categorie: Etichetă: Product ID: 20121

Descriere

In urma intalnirilor cu oameni ai zilelor noastre si cu lecturi din Plotin, Meister Eckhart, Guenon, Jung, Corbin si Lilian Silburn, Louis-Marie Oresve a pornit pe drumul cunoasterii francmasoneriei din interiorul ei. El s-a dedicat cu intreaga fiinta si a parcurs toate gradele in incercarea de a descoperi marele secret masonic, care nu este doar cel al unei organizatii oculte, si care ar trebui sa si ramana, ci este, in primul rand, cel aflat mult mai aproape de Eu-ul nostru si decat am putea crede.

Pentru o mai buna aprofundare a bogatiei acestei comori, ramanand in acelasi timp atasat lojii-mama, Louis-Marie Oresve a ales sa mearga dincolo de francmasonerie, pe drumuri mai „orientale”, capabile sa o devoaleze altfel decat la lumina evenimentelor curente ale lumii noastre. Astfel, si-a putut consolida opinia ca francmasoneria, in ceea ce inca pastreaza si transmite astazi, ramane sub aspectul eternitatii o cale de implinire spirituala autentica, dar inca mai trebuie ” sa avem ochi ca sa vedem si urechi ca sa auzim”.

Aceasta carte este un ghid pentru cei aflati pe calea descoperirii secretului masonic. Ea ofera repere importante pentru a le stimula capacitatea de discernamant in privinta propriei persoane, a mediului inconjurator si a organizatiilor- precum francmasoneria- fondate de-a lungul timpului, in scopul inlesnirii inaltarii spirituale a celor care au hotarat sa-si traiasca viata din plin, dandu-i astfel un sens.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marele Secret Masonic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *