Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Mesaje de dincolo de moarte

28.00 lei 25.20 lei

Relatări şocante ale unui medium despre viaţa de apoi

„Sunt foarte conştient de faptul că mulţi oameni vor crede mesajul acestei cărţi, iar alţii îl vor ignora. Nu are importanţă dacă credeţi sau nu că James Van Praagh vorbeşte cu oamenii din Rai, important este că el reuşeşte, prin intermediul acestei cărţi, să înlăture teama oamenilor cu privire la moarte şi să confere confort psihologic şi spiritual în vederea vindecării inimii frânte de durere. Mesajul de conştientizare necondiţionată a faptului că în esenţă rămânem doar cu sufletul ne face să înţelegem ce ne învaţă moartea: să ne trăim viaţa pe deplin, în pace
şi adevăr, recunoscători pentru darul minunat pe care ni l-a oferit viaţa. Recomand această carte tuturor celor care caută sensul menirii şi speranţă dincolo de această viaţă. (Samuel Oliver)
„Minunată şi înălţătoare… Dacă v-a fost vreodată teamă de moarte sau aţi deplâns pierderea cuiva iubit, povestirile şi lecţiile spirituale ale lui James Van Praagh vă vor vindeca inima. Van Praagh este, fără îndoială, unul din cei mai înzestraţi mediumi ai timpurilor noastre.
Această carte dătătoare de inspiraţie trebuie citită.” (Brian L. Weiss)
„Oricine se îndoieşte de viaţa de după moarte trebuie să citească această carte, Mesaje de dincolo de moarte, care pe lângă confirmarea existenţei lumii spiritelor, oferă şi inspiraţie pentru înlăturarea fricii de a pierde.” (Dannion Brinkley)

Stoc epuizat

Categorie: Etichetă: Product ID: 16829

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mesaje de dincolo de moarte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *