Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Misterele ascensiunii

45.00 lei 40.50 lei

Revelarea bătăliei cosmice dintre bine şi rău

 Imaginează-ţi o viaţă în care eşti înzestrat cu puteri supranaturale, de zeu. Eşti capabil sa citeşti instantaneu mintea aitor persoane, aşa că nu mai ai nevoie de cuvinte. Poţi [evita, plutind prin aer prin simpla putere a gândurilor tale. Dispui de puteri telecinetice, putând mişca obiectele, chiar şi cele de dimensiuni colosale, comandându-le să facă orice doreşti prin puterea minţii taie. Poţi materializa orice iti doreşti, ia fel de uşor cum îţi deschideai altădată gura pentru a vorbi. Poţi calatori în timp, făcând salturi în trecut sau în viitor şi privind ce se întâmplă
aici cu o claritate uimitoare, „Valul” care separă lumea celor vii de lumea de dincolo si care te~a făcut să uiţi că ai o identitate mai măreaţă decât aceea a unui muritor – s-a ridicat. Eşti în permanenţă conştient de faptul că eşti un suflet nemuritor care trăieşte o experienţă umană. Nivelul inteligenţei tale depăşeşte cu mult tot ce ai experimentat în trecut.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-756-019-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 16800

Descriere

Să fie un simplu vis? O dorinţă ridicolă fără nicio bază reala? Este oare posibil ca marii maeştri spirituali ai umanităţii să fi spus adevărul: că trăieşti într-o stare de amnezie, nemaiştiind cine şi ce eşti în realitate? Este oare posibil ca alegerile pe care le faci şi gândurile pe care le emiţi să fie infinit mai importante decât îţi dai seama? Există oare într-adevăr o bătălie între bine şi rău, care îti afectează viaţa de zi cu zi? Stă această bătăile invizibilă la baza multora din marile evenimente ale lumii? Este ascensiunea – această absolvire pe un nivel superior al existenţei – scopul suprem al existenţei umane? Există în univers forţe negative care se hrănesc cu temerile, mânia, vinovăţia şi ruşinea ta, şi care nu se dau în lături de la nimic pentru a te împiedica să realizezi acest salt cuantic in evoluţia ta? Asistăm noi oare la o competiţie incredibil de vastă în vederea obţinerii controlului asupra planetei noastre? Ar muri literalmente aceste forţe negative dacă nu s-ar hrăni cu egoismul, invidia, materialismul, lăcomia si singurătatea noastră, care le furnizează o rezervă energetică inepuizabilă? Au do> aceste forţe o bătălie care durează de sute de mii de ani şi de care sunt perfect conştiente?
În cele două bestselleruri anterioare ale sale, Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei şi Cheia sincronicitâţii, David Wilcock prezintă numeroase dovezi furnizate de ştiinţa alternativă pentru a revela adevărurile ascunse referitoare la universul în care trăim. în Misterele ascensiunii, David merge mai departe, conducându-ne de-a lungul unei călătorii personale pe fundalul căreia descrie bătălia cosmică secretă purtată zi de zi între forţele pozitive şi cele negative din univers, ale cărei efecte sunt vizibile atât în traumele din viaţa noastră cât şi în ştirile prezentate de mass-media.
Folosindu-se de contactul său cu inteligenţa pozitivă superioară ce se ascunde în spatele fenomenului OZN, de informaţii ştiinţifice de ultimă oră şi de datele primite de la diferiţi insider- guvernamentali de rang înalt, David revelează în această carte faptul că planeta noastră se află pe linia frontului unei bătălii de proporţii cosmice între extraterestrii pozitivi şi cei negativi, purtată de aceştia de sute de mii de ani. Misterele ascensiunii explorează obstacolele personale pe care a trebuit să le depăşească David pentru a scoate la lumină marile secrete ale universului nostru şi ce înseamnă această bătălie pentru fiecare dintre noi. Prin asocierea dintre mesajul vechilor scripturi sacre cu datele ştiinţifice şi mărturiile insider-Wor, David ajunge la o concluzie uimitoare, potrivit căreia pământul este pe punctul de a trece printr-un eveniment cosmic masiv care va transforma în totalitate materia, energia, conştiinţa şi viaţa biologică aşa cum le cunoaştem noi la ora actuală, învingându-le o dată pentru totdeauna pe marile personaje malefice ale epocii noastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Misterele ascensiunii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *