Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Nunta visurilor tale

49.00 lei

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte de excepţie dedicată nunţii, cu tot ce implică ea.

Pas cu pas, viitorii miri sunt introduşi şi însoţiţi în toate etapele ce preced acest eveniment major din viaţa lor, nunta propriu-zisă şi perioada de după nuntă.

Astfel, „protagoniştii” nunţii care se apropie sunt îndrumaţi asupra alegerii şi achiziţionării verighetelor, a pregătirii şi depunerii actelor de căsătorie, a stabilirii localului în care se va desfăşura nunta, a numărului de invitaţi, a muzicii, ornamentelor şi a meniului pentru masa festivă. Desigur, alegerea optimă a rochiei de mireasă şi a accesoriilor, a ţinutelor domnişoarelor de onoare, sunt adevărate „puncte fierbinţi” pe care autoarea le tratează în detaliu. Decoraţiunile, buchetele de mireasă, jocurile de artificii, mărturiile de nuntă, ofertele unor servicii special de tipul fântâna de ciocolată, şampanie cu flori de hibiscus, îşi găsesc locul în acest adevărat ghid al nunţii perfecte.

Nu sunt uitate nici obiceiurile tradiţionale de nuntă, cum sunt „furtul miresei”, „dansul miresei”, „aruncarea cu boabe de orez asupra mirilor”, pentru a le aduce noroc şi belşug, iar după nuntă autoarea se opreşte asupra alegerii călătoriei de care urmează să se bucure proaspătul cuplu în luna de miere.

Această adevărată „carte a nunţii” constituie un ghid cât se poate de util pentru cei ce urmează să-şi unească destinele, ei urmând să descopere în paginile sale surse sigure de inspiraţie în organizarea acestui eveniment de neuitat din viaţa lor.

Stoc epuizat

SKU: 9786068527970 Categorie: Etichetă: Product ID: 15463

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nunta visurilor tale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *