Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Programul Terra in Egiptul Antic

299.00 lei

Pachet 3 carti:

Programul Terra in Egiptul Antic

Computerul genetic al zeilor (vol 1 + vol 2),

Cartea egipteana a mortilor,

Toni Victor Moldovan

 

SKU: 9789739889742 Categorii: , Etichetă: Product ID: 21638

Descriere

„In sfarsit sunt la capatul unui proiect care mi-a luat doi ani si jumatate. Veti putea aprecia singuri daca aceasta noua carte va satisface asteptarile sau nu. Domeniul, fascinant de altfel, este vast si nu este chiar usor de pus in pagina. Voi avea aceeasi rugaminte pentru cei ce care vor cu adevarat sa citeasca cartea, sa o faca sistematic, adica numai pagina cu pagina. Altfel, probabil va fi greu de inteles ceva. M-am straduit sa ofer informatia gradat, in ordine, astfel incat sa fie usor de asimilat si de urmarit.  Sunt perfect de acord ca nu este un text usor, dar cei ce vor pasionati de decriptari de texte si de imagini din temple sunt sigur ca vor continua lectura. Mi-am dorit sa nu scriu cartea de 1000 de pagini, dar am esuat lamentabil din acest punct de vedere. Foarte probabil, daca as rescri-o pentru a treia oara as reusi sa ma incadrez sub 1000 de pagini. In mod sigur as putea sa mai tai din drumurile mele colaterale prin care demonstrez o idee. Cartea ar pierde insa o parte din frumusete zic eu, pentru ca numai asa cum am scris-o veti fi alaturi de mine in toate micile mele descoperiri. Daca veti mai gasi ceva greseli de scriere sau patru puncte in loc de trei, va rog sa-mi iertati aceste omisiuni. Ele sunt aproape inerente atunci cand scrii cartea nu ca un scriitor redutabil, ci ca unul de ocazie, prin timpul liber care nu prea mai este, printre garzi sau chiar in garzi mai linistite, ca acum, pe PC cu sau fara program de corectare, uneori pe tastatura suedeza, ca acum. In plus sunt singurul corector. Cartea nu a fost citita de nimeni altcineva inainte de publicare.   In acest moment proiectul este tiparit in proportie de circa 50%… cred. Primul tiraj este de 3000 de exemplare.  Am sa asigur existenta continua a acestei carti pe piata romaneasca.

1. Primul volum este unul de traduceri de texte egiptene antice. Este vorba in primul rand de o noua traducere a Cartii Egiptene a Mortilor, cat se poate cred de exacta. Al doilea text este un volum din ”Raiul si Iadul Egiptean” si anume „Cartea despre Am-Duat”. Restul sunt texte mai scurte. In total sunt 384 de pagini in format 16, 5 x 23, 5, cu prezentare grafica placuta.

2. Decriptarile mele sunt adunate in doua volume, unul de 504 pagini, iar celalalt de 552 pagini, la care se adauga 32 de pagini color, in special de scheme ale  computerului genetic. Formatul este acelasi. Am desenat cateva scheme ca sa fie usor de inteles.

3. Cele trei volume vor fi plastifiate intr-un singur pachet de aproape 1500 de pagini, care probabil va cantari circa 2, 3 kg – 2, 4 kg. Primul volum va contine atasat in buzunarul copertii un poster in grafica 3D color, cu dimensiuni de 50 x70 cm al computerului genetic, pe care il veti avea in fata atunci cand cititi cartea.“  TONI VICTOR MOLDOVAN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Programul Terra in Egiptul Antic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *