Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cartea Alba – Ramtha

135.00 lei

Cartea Albă răspunde întrebărilor despre Sursa întregii existenţe, divinitatea uitată, viaţa după moarte, evoluţie, iubire, puterea conştiinţei şi a minţii, lecţiile din natură şi ascensiunea lui Ramtha.

SKU: 978-606-94351-3-7 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 21563

Descriere

Cartea Albă reprezintă introducerea clasică a lui Ramtha și a învățăturilor sale, acum revizuită și extinsă cu o prefață de JZ Knight, un glosar de termeni și concepte utilizate de Ramtha, un mesaj din partea traducătorului cu explicația unor termeni cheie, și un comentariu eseu al lui Jaime Leal-Anaya, despre semnificația învățăturilor lui Ramtha. Aceasta este o nouă versiune în limba română, publicată de editura Legacy în 2018. Cartea Albă răspunde întrebărilor despre Sursa întregii existențe, divinitatea uitată, viața după moarte, evoluție, iubire, puterea conștiinței și a minții, lecțiile din natură și ascensiunea lui Ramtha.

„Nu există nicio altă mântuire a omenirii, decât aceea de a-și înțelege propria divinitate. Voi sunteți semințele acestei înțelegeri. Pe măsură ce fiecare dintre voi vă înțelegeți propria valoare și veșnicia vieții voastre, veți contribui, unul câte unul, la conștiința gândirii nelimitate, a libertății nelimitate și a iubirii nelimitate. Orice gândiți și orice ajungeți să înțelegeți înalță și extinde conștiința pretutindeni. Și când trăiți ceea ce ați ajuns să înțelegeți, în întregime pentru binele propriei voastre vieți determinate, permiteți și altora să vadă în voi un proces de gândire mai măreț, o înțelegere mai cuprinzătoare, o existență mai determinată decât ceea ce văd în rest în jurul lor.” Ramtha – Cartea Albă

Învăţăturile lui Ramtha ne oferă o perspectivă unică prin care să privim misterul vieţii. Ele ne oferă un cadru în care întrebările la care filozofia, ştiinţa şi religia nu au putut da un răspuns, capătă un nou înţeles. Aceste învăţături pot lărgi raza de acţiune a experienţei umane, dincolo de graniţele stabilite de ştiinţă şi de diversele religii din lumea de azi. Sistemul de gândire al lui Ramtha nu este nici religie, nici interpretare filozofică a realităţii. El este adevărul obţinut şi verificat prin experienţele unui membru al rasei umane. În acest fel poate fi explicată cunoaşterea lui Ramtha – ştiinţa lui Ramtha. Dat fiind că s-a păşit deja pe această cale, porţile sunt deschise pentru aceia care doresc să o exploreze şi să facă propria călătorie în necunoscut.

CUPRINS

Mesaj important cu privire la traducere

Cuvânt înainte de JZ Knight

Capitolul unu

Introducere

Capitolul doi

Eu sunt Ramtha

Capitolul trei

Pe când erați oamenii mei

Capitolul patru

Dumnezeu Este

Capitolul cinci

Iată-l pe Dumnezeu

Capitolul șase

Viață după viață

Capitolul șapte

Moarte sau ascensiune

Capitolul opt

Creație și evoluție

Capitolul nouă

Mai presus decât îngerii

Capitolul zece

Dumnezeul identificabil

Capitolul unsprezece

Darul iubirii

Capitolul doisprezece

Adevărul și numai adevărul

Capitolul treisprezece

Iubește, și fă ce vrei să faci

Capitolul paisprezece

Bucuria, cea mai grandioasă stare de A Fi

Capitolul cincisprezece

Divinitatea uitată

Capitolul șaisprezece

Reîncarnarea

Capitolul șaptesprezece

Știința cunoașterii

Capitolul optsprezece

Mintea închisă

Capitolul nouăsprezece

Deschiderea minții

Capitolul douăzeci

Virtutea experienței

Capitolul douăzecișiunu

Într-o bună dimineață

Semnificația unică a învățăturilor lui Ramtha

Glosar

Bibliografie

Lista surselor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea Alba – Ramtha”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *