Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Poftă bună, minte strună! Mănâncă deştept, ca să gândeşti sănătos

25.90 lei

Gândirea noastră, moralul nostru, emoţiile noastre depind toate de ceea ce mâncăm. Această legătură era o evidenţă în Evul Mediu şi totuşi, astăzi, pare ceva aproape revoluţionar.

Într-adevăr, descoperiri recente demonstrează ştiinţific că stilul de a ne alimenta este determinant pentru confortul nostru emoţional, dar şi, în general, pentru sănătatea noastră mentală, deoarece creierul se comportă în funcţie de ceea ce mâncăm. Acest lucru deschide noi perspective, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, într-un moment în care psihoterapia îşi arată limitele, iar medicamentele care acţionează asupra creierului nu mai sunt recomandate din cauza multiplelor efecte secundare.

SKU: 9786063801365 Categorie: Etichetă: Product ID: 14306

Descriere

Este posibil să ne influenţăm dispoziţia, să dobândim seninătatea sau bucuria de a trăi, să ne învingem temerile, să devenim rezistenţi la stres, să regăsim un somn reparator, să rămânem performanţi din punct de vedere intelectual sau să ne îmbunătăţim condiţia fizică datorită alimentaţiei alese.

Pentru a avea o minte sănătoasă ar fi bine ca în farfuria noastră să avem mereu mâncare sănătoasă. Bucuria se găteşte în fiecare zi!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Poftă bună, minte strună! Mănâncă deştept, ca să gândeşti sănătos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *