Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Protocolul Wahls

45.00 lei 40.50 lei

Cum am învins scleroza multiplă progresivă utilizând principiile Paleo şi medicina funcţională

 Hotărâtă să îşi schimbe cu orice preţ această prognoză, dr.Wahls a început să studieze cele mai recente studii referitoare la bolile autoimune şi la biologia creierului, ocazie cu care a descoperit conceptele medicinii funcţionale. Cu această ocazie, ea a decis că cea mai bună şansă de recuperare pe care o avea consta în repararea biochimiei sale deteriorate prin hrănirea celulelor şi mitocondriilor sale cu toate vitaminele, mineralele, antioxidanţii şi acizi graşi esenţiali de care aveau nevoie pentru a-şi îndeplini optim funcţiile. Conştientă că cea mai bună modalitate de a face acest lucru consta în
schimbarea alimentaţiei, nu în luarea unor pastile şi suplimente, dr. Wahls şi-a ajustat dieta aplicând conceptele Paleo pentru a-şi crea un plan alimentar foarte bogat în substanţe nutritive. In plus, a început să facă exerciţii fizice, să îşi reducă toxinele din mediul în care trăia şi să îşi gestioneze stresul. S-a ridicat astfel din scaunul cu rotile şi a reînceput să meargă, la început foarte lent, apoi din ce în ce mai rapid, până când a ajuns să parcurgă 30 de kilometri cu bicicleta într-o singură zi.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-756-034-3 Categorie: Etichete: , Product ID: 16825

Descriere

În cartea Protocolul Wahls, dr. Terry Wahls ne descrie miraculoasa ei transformare, dar şi cercetările pe care a început să le întreprindă pentru a înţelege mai bine legătura dintre scleroza multiplă şi cele trei tipuri de dietă — Wahls, Wahls Paleo şi Wahls Paleo Plus — care au ajutat-o să îşi inverseze simptomele bolii şi să revină la o viaţă activă. In continuare, dr. Wahls şi-a revoluţionat practica medicală, îmbrăţişând plenar filozofia medicinii funcţionale, iar la ora actuală şi-a propus ca misiune ajutarea tuturor pacienţilor care se luptă cu o boală autoimună sau cronică să îşi restabilească starea de sănătate prin adoptarea stilului de viaţă descris de Protocolul Wahls, cu numeroasele sale beneficii.
Plină până la refuz de date ştiinţifice şi nutriţionale, dar şi de sfaturi legate de stilul de viaţă, cartea Protocolul Wahls reprezintă o sursă esenţială de inspiraţie pentru toţi cei care doresc să îşi inverseze simptomele debilitante ale bolii, trăind din nou la maxim. Protocolul Wahls i-a redat dr.Wahls viaţa înapoi. Acordă-i şansa de a ţi-o reda şi ţie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Protocolul Wahls”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *