Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor

30.00 lei

Bucură-te de viaţă şi treci pe un nivel superior de conştiinţă prin eliminarea toxinelor emoţionale, fizice şi energetice

Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor este o modalitate simplă de eliminare a impurităţilor din corp, care reduce starea de oboseală şi vindecă dependenţele. Autoarea de bestselleruri Doreen Virtue şi medicul naturist Robert Revees te învaţă în câţiva paşi simpli cum să îţi amplifici energia şi cum să îţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare mentală, cum să scapi de balonare, cum să arăţi mai tânăr şi cum să îţi redobândeşti energia personală. De-a lungul procesului vei elimina numeroase toxine fizice, dar şi emoţii şi energii negative.
Cartea include mai multe planuri de detoxificare
în 7 zile pentru cei care doresc să se lase de fumat şi de alcool, sau să elimine poluarea din mediul lor înconjurător.
Renunţarea la dependenţe, la modul de viaţă nesănătos şi la prieteniile dizarmonioase îmbunătăţeşte conexiunea cu lumea îngerilor prin eliminarea ceţii psihice create de toxine. Această ceaţă este creată de substanţele chimice şi de energiile negative; de aceea, îngerii ne invită în permanenţă să scăpăm de ea. Dacă vei lucra cu ei, vei descoperi că apetitul tău faţă de alimentele sănătoase şi nutritive va creşte, iar tu vei deveni din ce în ce mai conştient de reacţiile corpului tău la substanţele artificiale. Este posibil să îţi doreşti să încerci o dietă vegetariană pentru o săptămână sau să te simţi atras de dieta cu sucuri proaspăt stoarse. Toate aceste exemple reprezintă modalităţi prin care îngerii îţi răspund la rugăciuni.
Se întâmplă uneori să ratezi accidental mesajele îngerilor. De aceea, roagă-i să te ajute să auzi distinct aceste mesaje, de pildă să îţi indice care este maniera cea mai eficientă de detoxificare în cazul tău. Vei constata că îngerii îţi dau sfaturi legate de nutriţie şi de modul de viaţă. Ei ştiu cu precizie de ce ai nevoie în momentul de faţă, iar dacă le vei urma mesajele, te vor conduce pe calea bucuriei perfecte.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-47-9 Categorie: Etichete: , Product ID: 16822

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *