Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice. Editia a III-a

69.00 lei

La realizarea acestui volum au contribuit: Bogdan Balan, Stefan Boncu, Simona Butnaru, Ciprian Ceobanu, Teodor Cozma, Carmen Cretu, Ion Dafinoiu, Georgeta Diac, Florin Frumos, Ovidiu Gavrilovici, Alois Ghergut, Luminita Iacob, Adrian Vicentiu Labar, Gianina Ana Masari, Constantin Moise, Mariana Momanu, Nicoleta Laura Popa, Dorina Salavastru, Elena Seghedin, Liliana Stan.

SKU: 978-973-46-1403-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 3191

Descriere

Actualizata in conformitate cu noua tematica pentru perfectionarea cadrelor didactice, editia a treia a Psihopedagogiei pentru examenele de definitivare si grade didactice contine douazeci si sapte de capitole ce trateaza subiecte precum calitatea in educatie, educatia in societatea moderna, perspectiva epistemologica asupra pedagogiei si curriculumului scolar, succesul si insuccesul scolar sau educatia pentru diversitate culturala. Fiecare capitol este conceput intr-o maniera interactiva si include teme si intrebari care evidentiaza aspectele esentiale ale problematicii abordate. Lucrarea este un suport indispensabil profesorilor atat in pregatirea pentru examenele de definitivare si grade didactice, cat si in elaborarea lectiilor, intocmirea unor materiale didactice sau a unor referate de specialitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice. Editia a III-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *