Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Avantajul inechitabil Puterea educației financiare

34.00 lei

Susţinând o perspectivă asupra banilor care depăşeşte şi contrariază opiniile curente, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia de autor şi antreprenor sincer, direct şi pragmatic. El consideră că sfatu­rile clasice care pledează pentru economisirea banilor, obţinerea de diplome pentru căpătarea unui loc de muncă bun şi investirea pe termen lung într-un portofoliu diversificat constituie tot atâtea exemple de decizii nefericite şi păguboase, mai ales în contextul actualei crize economice globale. Analizându-şi propria experienţă de viaţă, Kiyosaki le recomandă tuturor — în special tinerilor şi antreprenorilor — să urmeze cursuri de educaţie financiară adaptate la lumea reală, întrucât sistemul tradiţional de învăţământ îi obişnuieşte de mici pe oameni cu o gândire financiară nesănătoasă.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-588-726-8 Categorii: , Etichetă: Product ID: 6791

Descriere

Ceea ce școala nu te învață niciodată despre bani

Ca întotdeauna, Robert Kiyosaki îi îndeamnă pe oamenii din întreaga lume să nu mai accepte orbeşte ideea că sunt condamnaţi să se lupte toată viaţa pentru supravieţuire.

Educaţia financiară autentică reprezintă singura cale de a-ţi asigura viaţa pe care o doreşti, pentru tine şi familia ta. Robert Kiyosaki te încurajează să schimbi singurul lucru care îţi stă de fapt în putere: propria persoană.

Această carte vorbeşte despre cele cinci avantaje pe care ţi le oferă o educaţie financiară autentică:

Avantajul inechitabil al cunoaşterii

Avantajul inechitabil al taxelor

Avantajul inechitabil al datoriilor

Avantajul inechitabil al riscului

Avantajul inechitabil al compensaţiei

De-a lungul timpului, autorul a testat el însuşi aceste idei originale. În carte sunt explicaţi paşii ce ajută educaţia tradiţională să ajungă în zona cunoaşterii aplicate, care generează rezultate măsurabile.

Într-un autentic stil Rich Dad, Robert Kiyosaki te provoacă să compari două puncte de vedere opuse şi să experimentezi în practică felul în care puterea adevăratei educaţii financiare îţi asigură un avantaj inechitabil.

Robert Kiyosaki a schimbat viziunea despre bani a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Oferind puncte de vedere care adeseori contrazic învăţăturile tradiţionale, Robert şi-a câştigat reputaţia de om care vorbeşte sincer, fără menajamente şi cu mult curaj.  Este considerat drept unul dintre cei mai pasionaţi susţinători ai educaţiei financiare.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avantajul inechitabil Puterea educației financiare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *