Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Războiul secret al lui Hitler

10.00 lei

Hitler, o figură cheie a secolului trecut, este considerat prin­cipalul responsabil al declanşării celui de al II-lea Război Mon­dial. El a fost un produs al înfrângerii Germaniei din 1918 şi al Crizei economice din anii ’30, dar şi al convulsiilor şi frustrări­lor unui popor aflat în căutarea integrării europene.

Decembrie 1941, Wermachtul s-a oprit la por’ile Moscovei. Din acest moment, Hitler ştie că înfrângerea ţării sale nu este decât o chestiune de timp şi înţelege că pentru a pune capăt ostilităţilor trebuie să trateze cu duşmanii săi. Dar, în afara câ­torva dintre cei mai apropiaţi colaboratori, nimeni nu trebuia să afle că Führerul însuşi şi-a pierdut încrederea în victorie.

Aşa a început războiul secret al lui Adolf Hitler, în care soldatul principal a fost Heinrich Himmler, dar căruia i s-au alăturat cu­rând alţii: Martin Bormann, secretarul Führerului, Heinrich Müller, şeful Gestapoului, Wilhelm Canaris, şeful spionajului şi al con­traspionajului militar, Walter Schellenberg, şeful spionajului SD.

Războiul plin de intrigi, comploturi, atentate a durat peste trei ani în cabinetele de stat, în camerele de tortură, la sediul comandanţilor supremi, în închisori şi în reţelele de spionaj. Până astăzi, multe episoade ale acestor demersuri rămân încă secrete bine păzite ale marilor puteri.

Scrisă într-un stil alert, lucrarea dezvăluie întâmplări absolut necunoscute din cadrul unor manevre subterane din timpul celui de al Doilea Război Mondial.

O poveste adevărată, fascinantă și extrem de bine documen­tată. O carte care trebuie neapărat citită.

SKU: 9789737362957 Categorii: , Etichetă: Product ID: 18771

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Războiul secret al lui Hitler”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *