Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Recalibrarea fiinţei – cine eşti tu?

50.00 lei

Recalibrarea fiinţei – cine eşti tu?

Mihai Lucian
Orice lucrare menită să iniţieze şi să călăuzească oamenii în cunoaşterea unui anumit domeniu al existenţei se întemeiază pe o bază teoretică absolut necesară pentru înţelegerea subiectului abordat. Aşa este construită mintea umană, adică principalul instrument de care dispunem noi, oamenii, pentru cunoaştere. Ceea ce nu ştim, nu avem cum să înţelegem; ceea ce nu înţelegem, nu conştientizăm, iar ceea ce nu conştientizăm, nu acceptăm.
Ca în orice domeniu, şi în cunoaşterea spirituală baza teoretică are o importanţă hotărâtoare, dar ea nu este suficientă. Esenţa spiritualităţii constă în aplicarea învăţăturilor în viaţa de
zi cu zi, în exersarea permanentă a practicilor sale specifice, pentru a atinge acel nivel de spiritualitate pe care ţi-l doreşti. Cheia evoluţiei spirituale este practica.
Nu ajunge să citeşti biblioteci de manuale şi cărţi spirituale dacă nu practici învăţăturile aflate. E bine şi util să citeşti, însă condiţia primordială a succesului este să şi practici învăţăturile dobândite.
Înainte de a merge mai departe, îngăduie-mi să nuanţez următorul aspect: subiectul acestei cărţi nu este unul nou, ci este o reflexie a unui adevăr care există deja în sufletul tău, chiar dacă tu, acum, nu îl conştientizezi.
Am scris această carte cu toată dragostea şi dăruirea pentru ca Fiinţa ta să regăsească drumul către propria măreţie interioară, Calea către Dumnezeul din tine; doar aşa vei înţelege şi vei accepta că miracolul există în fiecare dintre noi.
SKU: 9789738975972 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 13609

Descriere

data apariției:
Octombrie 2018
editura:
Dharana
ISBN:
978-973-8975-97-2
număr pagini:
208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Recalibrarea fiinţei – cine eşti tu?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *