Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013
Reducere!

Regasirea puterii interioare (editie princeps)

315.00 lei 275.00 lei

A sosit momentul când Niculina ne dăruieşte toate aceste cărţi într-un splendid buchet aniversar menit să aducă armonia divină în mintea, corpul şi spiritul nostru „din cunoaştere şi iubire pentru cunoaştere şi iubire” aşa cum minunat spune autoarea.

Stoc epuizat

Cod Produs: 978-606-624-721-4 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2494

Descriere

Cartea „Regăsirea puterii interioare” este un volum care cuprinde trei trilogii. Trilogiile au corespondent în Bucurie, Credinţă şi Cunoaştere.

Fiecare trilogie are ca scop aducerea omului în contact cu interiorul lui profund – Sinele Divin – pentru a putea să-şi aleagă şi să-şi creeze o realitate în şi de manifestare conştient.

Este o carte care îndrumă la cunoaşterea de sine, iubirea de sine, acceptarea de Sine, autoapreciere, creşterea stimei de Sine şi autovindecare prin forţa minţii.

Este o carte care îmbină patru curente ştiinţifice – psihologie clasică, psihologie cuantică, neuroştiinţe, fizică cuantică – şi trăirea personală a autoarei.

Cartea de faţă te îndrumă să-ţi creezi o nouă minte cu noi deschideri spre manifestarea potenţialului creator.

Daţi-vă voie să fiţi bucurie, credinţă, cunoaştere!

Cu drag din cunoaştere şi iubire pentru cunoaştere şi iubire.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regasirea puterii interioare (editie princeps)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză