Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Secretul bibliotecii de cristal atlante

25.00 lei

Cartea aceasta descrie o călătorie pe care am trăit-o împreună cu Corazon de Luz, Craniul de cristal – inima Luminii. Ea vorbeşte despre o lume strâns legată de cea a oamenilor – lume despre care au avut cunoştinţă până acum doar vechii şamani şi înţelepţii popoarelor din vechime. Lumea aceasta constituie o parte importantă a planetei Pământ şi, din acest motiv, este absolut necesar ca oamenii să afle despre existenţa ei.
În această lume există o cunoaştere profundă, din care izvorăşte spiritul unei mari iubiri, puse în slujba omenirii, în această epocă
a ridicării conştiinţei. In această lume există cămări cu comori de cunoştinţe cosmice, care le permit oamenilor să aleagă un drum paşnic către un viitor fericit. Fără această cunoaştere, omenirea ar rămâne în întuneric. Mulţumită fiinţelor şi ajutoarelor din interiorul Pământului, va fi posibil ca lumea oamenilor să se transforme într-o lume plină de armonie şi Lumină.
În epoca actuală, ne aducem cu toţii o contribuţie majoră, pentru ca lumea în care trăim să devină mai bună. In această importantă istorie, fiecare dintre noi joacă un rol deosebit. Fiecare face tot ce poate mai bine, pentru a modela în mod strălucit această planetă sfântă, demnă de iubire, pentru cei ce vin după noi şi pentru toate fiinţele care trăiesc pe Pământ.
Noi împlinim cu toţii o profeţie care este mai veche decât orice măsurătoare a timpului cunoscută până acum. Adevărul despre timp şi veritabilele moşteniri ale trecutului nostru trebuie să ne parvină acum, încetul cu încetul. Numeroşi şamani şi înţelepţi ai vechilor popoare au făcut profeţii privind această epocă. Şi profeţiile craniului de cristal Corazon de Luz, pe care ni s-a permis să îl primim şi să îl păstrăm de-a lungul anilor, ne-au adus informaţii asupra viitorului. Ele ne dau puterea să ne descoperim calităţile şi să creştem odată cu ele.
Există numeroase speculaţii în privinţa transformării Pământului. Ele apar într-o epocă ce ascunde secrete şi legături deosebite, care le vor fi revelate oamenilor încetul cu încetul, prin intermediul lui Corazon de Luz. Toate acestea au drept scop să-i învăluie pe oameni cu iubire, călăuzindu-i pe drumul fericirii.
Trăirile mele nu au nimic de-a face cu mine personal, ci cu procesul care se desfăşoară acum pe Pământ. Vă istorisesc întâmplările mele nu pentru a mă lăuda în vreun fel, ci pentru că oamenii trebuie să afle adevărul. Trebuie să fie evident pentru voi, dragi cititori, ce ajutoare minunate avem în acest moment, de la fiinţe care ancorează pentru noi Lumina, în mod nevăzut, pe planeta Pământ.
Această istorisire este o iniţiere în cele mai importante mistere ale Pământului, pe care mă bucur că oamenii sunt pregătiţi să le cunoască.
SKU: 978-606-639-075-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 18045

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Secretul bibliotecii de cristal atlante”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *