Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

IUBIREA ESTE EVANGHELIA MEA

8.00 lei

SKU: 9789737978950 Categorie: Etichetă: Product ID: 1866

Descriere

Uşa ce duce spre sanctuar este întotdeauna deschisă. Braţele Maestrului se deschid larg pentru toţi cei care vor să se adăpostească în inima lui şi în inima învăţăturilor lui. Iar noi toţi – creştini, musulmani, evrei, budişti sau hinduşi, oameni din toate credinţele care cred în Dumnezeu, ca şi aceia care nu cred în El – cu toţii suntem bineveniţi aici.
Învăţăturile lui Iisus sunt învăţături universale. Ele au fost date de către Iisus, poporului evreu – dar au fost date şi acelora care au avut urechi să le audă. Prin caracterul său, învăţătura nu a putut fi restricţionată, pentru a fi dată doar câtorva aleşi. Trebuia să fie data tuturor popoarelor, din toate vremurile.
Dacă eşti evreu, vei avea o afinitate naturală pentru aceasta învăţătură, întrucât este Tora pură şi emană direct din legea evreiască. Dacă eşti creştin, vei avea şi tu o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este esenţa evangheliilor, aşa cum ne-au fost ele transmise. Şi cei din alte credinţe vor fi atinşi de această învăţătură, întrucât Iisus este un învăţător elocvent şi convingător al adevărului universal. Atunci când oamenii Îi aud cuvintele şi Îi simt prezenţa, sunt chemaţi la Dumnezeu într-un mod adânc şi profund.
E greu de găsit o învăţătură spre care să se deschidă toată lumea – toţi bărbaţii şi toate femeile, indiferent cine sunt ei, sau ce au făcut – o învăţătură care să invite pe toată lumea, fără excepţie, în cercul iubirii. Iar aceasta este o astfel de învăţătură.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IUBIREA ESTE EVANGHELIA MEA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *