fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Matei, vorbește-mi despre Rai

30.00 lei

O prezentare a Raiului care îți va schimba viața!

SUZANNE WARDDupă ce fiul ei Matthew, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident de mașină, Suzanne (Suzy) Ward a încercat să ia legătura cu el prin mediumni.

După 14 ani de căutări fără succes, a fost contactată direct de fiul ei. Au discutat, telepatic, despre lumea spirituală a Pământului, iar el i-a prezentat membri ai mai multor civilizații care sunt mult mai avansate spiritual, intelectual și tehnologic decât a noastră.

SKU: 9786066392037 Categorie: Etichetă: Product ID: 8462

Descriere

O serie de conversații uimitoare și înduioșătoare între Matthew și mama sa, Suzanne Ward, ne dezvăluie diferențele uriașe dintre ceea ce ne învață religiile și realitatea lumii spirituale de pe Pământ.

Matei clarifică părerile eronate pe care le avem cu toții despre lumea în care locuiește el acum (spune că numele ei corect e Nirvana) și ne explică de ce, în aceste vremuri fără precedent în istoria Pământului, este esențial ca noi să cunoaștem adevărul despre originea noastră și despre relația pe care o avem cu tot ceea ce înseamnă Creație. Fără acest adevăr, nu ne putem înțelege nici scopul în viața de aici, nici modul în care să ne pregătim, cu bucurie și încredere, pentru cea care urmează.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Matei, vorbește-mi despre Rai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *