Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Serviciul Secret de Informatii al Romaniei

25.00 lei

Din Memoriile lui Eugen Cristescu

Serviciul de Informatii are adesea reputatia unui serviciu odios. El este impus si justificat de ratiuni de stat

In aceasta carte, am relatat istoricul celor 40 de ani de modeste eforturi facute in tara noastra pentru crearea si dezvoltarea serviciilor de siguranta si de informatii ale Statului Roman.Serviciile de informatii au cerut multe jertfe generatiilor ce ne-au precedat si vor mai cere inca.

Ele insa nu au putut fi niciodata suficient de recunoscatoare celor sortiti sa poarte povara acestor grele misiuni.E lung siragul celor care au sacrificat zeci de ani de zile si de nopti si au depus un imens capital de straduinte pentru a duce, cu un pas mai departe, activitatea acestor institutii.

Sunt multi eroi, necunoscuti astazi, care si-au sfarsit viata in dosul gratiilor sau in fata plutoanelor de executie; caci Serviciul de Informatii este ca titanul din mitologie, care isi manca propriii copii.

Istoria trecutului ne invata ca, pe deasupra exigentelor trecatoare si a intereselor subiective, firul de continuitate si traditie informativa trebuie sa se sprijine pe spiritul de solidaritate si de intelegere al tuturor.

SKU: 9786068863047 Categorie: Etichetă: Product ID: 21599

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Serviciul Secret de Informatii al Romaniei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *