Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Steaua Magică

35.00 lei

Ești gata să IUBEȘTI?

Ești gata să VINDECI?

Ești gata să TRĂIEȘTI ADEVĂRUL?

Steaua Magică este o modalitate de vindecare prin care explorezi Tu-Universul și îți eliberezi întregul potențial uman.

Acționând la un nivel superior al conștiinței, mobilizând lumină și coduri sonore extraterestre, Jerry Sargeant îți arată că ceea ce odinioară socoteam a fi miracole sunt, de fapt, întâmplări firești, naturale.

După o revelație pe care a trăit-o în România, în timpul unei vizite la părinții soției sale românce, Jerry a avut parte și de alte experiențe uimitoare ce l-au inspirat s-o apuce pe calea vindecării proprii și a semenilor săi. Formula sa de vindecare nu se supune niciunei logici, niciunei sistematizări, ci acționează din și prin libertate deplină și prin rememorarea unor informații pe care, prin inhibări culturale și sociale milenare, am ajuns să le uităm.

Lasă-te condus de cartea Steaua Magică prin vibrațiile timpului, sunetului și energiei, lăsând în urmă tot ceea ce știai ori ai fost învățat că ar fi „real”, „normal”, „logic”. Învață cum să te reconectezi cu puterile Stelei Magice și cum să readuci sănătatea în corpul tău și în al altor oameni folosind cea mai accesibilă și mai puternică resursă a Universului: Lumina.

SKU: 9786066391429 Categorie: Etichetă: Product ID: 11474

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Steaua Magică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *