Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Ştiinţa influenţei – cum să te inspiri pe tine însuţi şi pe alţii pentru a atinge măreţia

35.00 lei

Mintea umană este ca un lacăt cu cifru. Atunci când comunici defectuos – prin pălăvrăgeală, ascultare inadecvată sau insistenţă -, este ca şi cum combini fără nicio noimă numerele din mecanism. Dar dacă îţi dezvolţi abilităţile-cheie ale influenţei, este ca şi cum ai cunoaşte combinaţia exactă a lacătului şi capeţi astfel acces la conştiinţa altei persoane – sau la a ta.
Influenţa este una dintre cele mai importante abilităţi pe care trebuie să şi le dezvolte oricine. Fără ea, relaţiile umane sunt ineficiente, în cel mai bun caz, şi dezastruoase, în cel mai
rău caz. Indiferent dacă încerci să-ţi comunici ideea de afaceri unui investitor, dacă îţi încurajezi copiii să-ţi adopte valorile morale ori să se elibereze de dependenţa pe care o au de navigarea fără sfârşit pe internet, nu vei convinge pe nimeni de nimic dacă nu ai deprins ştiinţa influenţării.
Cartea Ştiinţa influenţei îţi oferă combinaţia potrivită pentru orice tip de blocaj. Reputatul Brian Tracy îţi arată soluţia perfectă pentru rezultate incredibile: relaţii personale mai fericite, mai multe vânzări, parteneriate mai profitabile şi o capacitate crescută de a-ţi menţine angajamentele importante pentru tine.
SKU: 978-606-639-278-5 Categorie: Etichete: , Product ID: 16421

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ştiinţa influenţei – cum să te inspiri pe tine însuţi şi pe alţii pentru a atinge măreţia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *