Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

SUNTEM CREAȚI CU INTENȚIE. DE LA EVOLUȚIE DIN ÎNTÂMPLARE LA TRANSFORMARE PRIN INTENȚIE

45.00 lei

Cartea Suntem creați cu intenție te invită într-o călătorie dincolo de evoluționismul lui Darwin, începând cu faptul că noi existăm așa cum o facem, mai puternici și mai conectați cu sine și cu lumea, decât credeau oamenii de știință.

Iată una dintre marile ironii ale lumii moderne: ne-am așteptat ca știința să rezolve misterele vieții, însă ea a reușit exact contrariul. Noile descoperiri au condus la și mai multe întrebări fără răspuns, au creat mistere și mai profunde și ne-au adus la limita unui teritoriu interzis atunci când am dorit să ne explicăm originea și rostul vieții.

SKU: 9786066392402 Categorie: Etichetă: Product ID: 10815

Descriere

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times și nominalizat în 2017 la Premiul Templeton, trece în cartea de față peste limitele tradiționale ale științei și ale spiritualității pentru a răspunde la întrebarea atemporală aflată în centrul existenței noastre – cine suntem? – și dezvăluie tehnici bazate pe știință care ne trezesc experiențe specific umane: intuiție profundă, precogniție, stări avansate de autovindecare și multe altele! Dincolo de orice îndoială, Suntem creați cu intențiene dezvăluie că nu suntem ceea ce ni s-a spus, ci mult mai mult decât ne-am imaginat vreodată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUNTEM CREAȚI CU INTENȚIE. DE LA EVOLUȚIE DIN ÎNTÂMPLARE LA TRANSFORMARE PRIN INTENȚIE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *