Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Supă de pui pentru sulflet – Îngeri printre noi

39.00 lei 35.10 lei

101 poveşti inspiraţionale despre miracole, credinţă şi răspunsuri la rugăciuni

Aceste poveşti adevărate te vor uimi, te vor inspira şi îţi vor aduce mângâiere. Nu trebuie decât să căutăm pentru a găsi îngerii aflaţi printre noi.
Îngerii trăiesc printre noi. Îi putem descoperi dacă ne deschidem faţă de ei şi dacă le invocăm ajutorul. Aceste 101 poveşti te vor ului. Printre ele vei găsi:
• Povestea unui băieţel rănit, rătăcit prin pădure, care este salvat din calea unei cete de mistreţi agresivi de un câine al familiei. Abia mai târziu îşi aminteşte el că animalul murise cu doi ani înainte.

/>    • Povestea unui bărbat întâmpinat, la înmormântarea fiului său de care se înstrăinase, de asistentul unui pastor. În final se dovedeşte că nimeni din biserica respectivă nu îl cunoştea.
• Povestea unei fete care este salvată din calea unui agresor de către vecinul ei, un membru al Beretelor Verzi, care îşi parchează motocicleta pe aleea din faţa casei sale. Fata află mai târziu că soldatul lupta într-o ţară de peste ocean şi că nu se întorsese acasă.
• Povestea unei femei însărcinate aparent sănătoase, avertizată de spiritul mamei sale decedate să meargă de urgenţă la spital, întrucât viaţa fiului ei nenăscut este în pericol.
• Povestea unui bărbat cu multiple arsuri programat pentru o operaţie chirurgicală, care ascultă recomandarea unui înger de a se ruga la Dumnezeu. A doua zi dimineaţa, când se prezintă la spital pentru operaţie, se dovedeşte că arsurile sale sunt complet vindecate.
• Povestea unei tinere care conduce singură noaptea într-un oraş străin şi este ghidată direct la o secţie de poliţie când un atacator îi ciocneşte intenţionat maşina.
Schimbă-ţi viaţa poveste cu poveste.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-63-9 Categorie: Etichete: , , Product ID: 16861

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Supă de pui pentru sulflet – Îngeri printre noi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *