Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Terapia prin ciocănituri

45.00 lei 40.50 lei

O metodă revoluţionară de a-ţi trăi viaţa fără stres

Terapia prin ciocănituri, cunoscută şi sub numele de EFT, este un instrument extrem de eficient de îmbunătăţire a vieţii pe multiple nivele: mental, emoţional şi fizic. S-a dovedit ştiinţific că ea rezolvă rapid şi eficient o gamă largă de probleme: de la anxietate, dureri cronice, dependenţe şi temeri şi până la controlul greutăţii, abundenţă financiară, reducerea stresului şi multe altele.
Având la bază principiile acupresurii antice şi ale psihologiei moderne, terapia prin ciocănituri se concentrează asupra meridianelor energetice ale corpului simultan cu focalizarea mentală asupra emoţiilor negative sau tensiunilor fizice. La acestea
se adaugă şi rostirea verbală a anumitor afirmaţii care contribuie la calmarea sistemului nervos, restabilirea echilibrului energetic al corpului şi resetarea creierului pentru a reacţiona într-o manieră armonioasă. Expertul de renume internaţional în terapia prin ciocănituri Nick Ortner prezintă în această carte:
– Istoria şi ştiinţa care explică cum funcţionează terapia prin ciocănituri şi de ce o recomandă un număr din ce în ce mai mare de medici pacienţilor lor pentru o gamă largă de afecţiuni.
– Numeroase exerciţii practice uşor de aplicat, diagnostice şi fişe de lucru care te vor ajuta să aplici pas cu pas ciocăniturile pentru cele mai variate probleme.
– Lecţii care acoperă o mare varietate de subiecte, de la alinarea durerii la stimularea pierderii în greutate sau cultivarea unor relaţii mai armonioase prin folosirea terapiei prin ciocănituri.
– Poveşti din viaţa reală care prezintă rezultatele minunate ale terapiei prin ciocănituri, de la alinarea durerii într-un caz de fibromialgie la depăşirea fricii de zborul cu avionul.
Strategiile simple pe care le prezintă Nick Ortner îi vor ajuta pe cititori să scape de temeri şi de convingerile limitatoare ce îi împiedică să îşi trăiască viaţa pe care şi-o doresc.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-25-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 16865

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia prin ciocănituri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *