Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Testamentul Lui Ariel Sharon

25.00 lei 9.00 lei

Un document exceptional despre un destin exceptional. Cine este cu adevarat Ariel Sharon? E oare generalul neinfricat cu suvita blonda pe frunte care a traversat Canalul Suez? E oare seful razboinic hotarat in lupta, care isi elimina adversarii, sau un om al pacii? Sau e Sharon din ultima sa perioada, un adevarat „de Gaulle israelian“, care a taiat nodul gordian al Gazei si a revolutionat viata politica a tarii sale, formand un partid cu fostul sau adversar Shimon Peres. Vizionarul care, schimband Israelul, a incercat sa ajute intregul Orient Mijlociu sa se schimbe si el…
Michel Gurfinkiel face o adevarata ancheta, inlatura ideile preconcepute, dezvaluie adevarata fata a unor evenimente aproape uitate: prima „deschidere spre stanga“ a lui Sharon in 1976, complotul unei parti a administratiei Reagan contra Israelului in 1982, pactul cu Ehud Barak in 2000… Intalnirile cu Sharon si numeroasele marturii inedite i au permis sa reconstituie, pagina dupa pagina, filozofia politica si geopolitica a lui Sharon, bazata pe trei exigente: statornicirea, siguranta frontierelor, respingerea oricarui dogmatism.
Autorul dezvaluie convergentele, din ce in ce mai clare, intre destinul Israelului si cel al Occidentului sau al tarilor musulmane libere in fata jihadismului si al organizatiilor Al Qaida si Hamas.

SKU: 5948359001376 Categorie: Etichetă: Product ID: 13510

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testamentul Lui Ariel Sharon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *