Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Tratat de antropologie medicală, morfofuncțională, motrică, psihologică și metapsihologică

55.00 lei 38.50 lei

Lucrarea „Tratat de antropologie medicală, morfofuncţională, motrică, psihologică şi metapsihologică”, elaborată de un prestigios colectiv, coordonat de Acad. Prof. Dr. Mircea Ifrim reprezintă o noutate editorială absolută. Abordarea acestor multe aspecte ale complexităţii „fenomenului om”, care este obiectul antropologiei, este originală prin multiple aspecte, dintre care îl menţionăm pe cel metapsihologic, în care se regăsesc multiple date necunoscute, dar în acelaşi timp este o realitate care defineşte tipologia constituţională. Lucrarea conţine atât elemente de ordin fundamental, unele rezultate din cercetări proprii, cât şi practice, cu aplicabilitate directă mai ales în domeniul medical.

 

 

Coordonatorul lucrării este Acad. Pof. Dr. Mircea Ifrim, medic, Prof. univ. dr., CS gr. I, Secretar general al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, Director general adjunct al Institutului de Ştiinţe ale Vieţii al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, doctor în filozofie al Academiei Internaţionale de Medicină „Albert Schweitzer”.

A urcat întreaga ierarhie medicală, de la medic de circumscripţie la profesor universitar şi academician, pe bază de concurs şi recunoaştere a unor merite profesionale. În paralel a desfăşurat o activitate socială, începând cu inspector general, consilier al ministrului învăţământului, consilier guvernamental, secretar de stat pentru UNESCO, preşedintel al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, etc.

A primit premiul Academiei Române „Victor Babeş”, Ordinul Internaţional de Merit IBC Cambridge, Anglia, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler (2014), „În semn de înaltă recunoaştere şi apreciere pentru activitatea rodnică şi prestigioasă pusă în slujba dezvoltării ştiinţei medicale, pentru afirmarea cercetării româneşti pe plan internaţional”, etc.

Este membru în numeroase organisme şi instituții de învățământ superior internaționale şi Doctor Honoris Causa a Universităţilor de Medicină din Beijing, Sao Paolo, Taipei, Asia Universsity, Tai – Tsung, ş.a.

Activitatea sa a fost recunoscută internaţional în diferite publicaţii, dintre care cităm:

– World Who’s who Hall of Fame (I.B.J. Cambridge England CB23QP 1999);

– The First Five Hundred at the new millennium (Redwood Books, Kermit Way BA14BPN England 2000);

– Asia / Pacific Who’s Who (2009 Rifacimento International New Delhi);

– The Preeminent 500 (Bibliotheque World Wide U.S.A. – 2011);

– Encyclopedia Intelligentia. A Compendium of Great Thinkers and Bright Minds of the 21st Century, Bibliotheque World Wide U.S.A. – 2015;

– Diploma de Excelență acordată de Ministerul Sănătății pentru activitatea meritorie desfășurată în cadrul ASM (2015).

Menţionăm contribuţia esenţială a Acad. Pof. Dr. Mircea Ifrim la dezvoltarea Academiei de Ştiinţe Medicale, fiind prin Legea nr. 264/2004, pe care a elaborat-o, un pion esenţial în refuncţionalizarea acestei instituţii, întemeiată printre primele din lume de prestigiosul om de ştiinţă, recunoscut la nivel mondial, Academicianul Prof. Dr. Daniel Danielopolu.

Stoc epuizat

SKU: 9789736456961 Categorii: , Etichetă: Product ID: 11065

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratat de antropologie medicală, morfofuncțională, motrică, psihologică și metapsihologică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *