Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Ultrasonografie vasculară – Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea

251.00 lei

Lucrarea, produs de înaltă ţinută ştiinţifică al unor prestigioşi specialişti de la Centrul de Formare în Ultrasonografie UMF Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, în colaborare cu personalităţi marcante de la Jefferson Ultrasound Research and Education Institute şi Thomas Jefferson University Hospital, Philadelphia, se doreşte a fi o lucrare de orientare pentru toţi cei ce vor să practice investigaţia vasculară sonoră şi cuprinde informaţii ecografice Doppler aduse la zi din diverse specialităţi medicale. Sunt prezentate principiile fizice şi aplicaţiile practice ale metodelor de examinare ultrasonografică a vaselor sanguine, insistând asupra acelor aplicaţii, care, în limita cunoştinţelor prezente, şi-au dovedit utilitatea de necontestat, devenind competitive cu alte mijloace de stabilire a diagnosticului, mai sofisticate, dar extrem de costisitoare. Explorarea US vasculare este tratată multimodal – ecografie bidimensională, Doppler cu diferite tehnici specifice, substanţe de contrast, reprezentare tridimensională etc. Calitatea deosebită a lucrării o recomandă ca pe o alternativă viabilă la manualele şi monografiile publicate în limbile de circulaţie internaţională.

Stoc epuizat

SKU: 6422573001415 Categorii: , , Etichete: , Product ID: 12137

Descriere

Noţiuni de fizică, hemodinamică şi tehnică. Interpretarea imaginii. Arterele periferice. Venele periferice. Marile trunchiuri vasculare. Vasele viscerelor abdominale. Alte aplicaţii ale ultrasonografiei vasculare. Aplicaţii ale ultrasonografiei Doppler în obstetrică şi ginecologie. Progrese şi perspective în ultrasonografia vasculară.
Adresabilitate: Medici specialişti în ultrasonografie, internişti, ginecologi, chirurgi, medici de alte specialităţi, rezidenţi, studenţi în medicină.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ultrasonografie vasculară – Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *