Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Va place Brahms?

24.00 lei

Privindu-se in oglinda, vedea „o alta Paule, preocupata cu pasiune de frumusetea ei si trecand cu greu de la conditia de tanara femeie la aceea de femeie tanara”. Aceasta fraza plina de melancolie, din care razbate „mica melodie” atat de draga admiratorilor romancierei Francoise Sagan, da tonul acestui roman celebru, ecranizat de Anatole Litvak.

Paule… decoratoare de moda, neglijata de amant, adorata de un tanar cu cincisprezece ani mai tanar decat ea, nelinistita, ezitanta in pragul unei noi relatii „iubire, pasiune, toana?”, chinuita de o dorinta disperata de fericire, de tinerete… O femeie de aproape patruzeci de ani, careia autoarea ii zugraveste portretul cu multa tandrete, ironie si luciditate.

Dupa Bonjour, tristete, cartea de fata descrie nemiloasele paradoxuri ale iubirii: uimirea unei intalniri si greutatea de a iubi. Nimeni nu scapa de iubire si de singuratate. Putea Paule sa iubeasca „altceva decat pe ea insasi si propria existenta” ? Roger putea iubi altceva decat confortul unei vieti distrate si egoiste? Si Francoise Sagan pune intrebari la care toti ar trebui sa incercam sa raspundem. Putem, preocupati de noi insine, sa iubim? Cel care iubeste, nu-i condamnat la suferinta? Iar cel care refuza sa sufere nu se protejeaza pur si simplu de iubire? Stil simplu, captivant, care ne introduce in viata pariziana si in vidul unor vietii egocentrice.

Un roman plin de adevar!

SKU: 5948359002243 Categorie: Etichetă: Product ID: 13516

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Va place Brahms?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *