Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Tainele Luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo

35.00 lei

După lectura unei bogate literaturi despre experiențele la limita vieții, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăția de informații oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înțelepciunea și pietatea cu care este scrisă. Stilul seducător al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, și Dannion Brinkley, eroul acestei cărți –, claritatea, cursivitatea și frumusețea exprimării oferă cititorilor săi o reală delectare intelectuală și fericirea de a ști că suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale.

Dumitru Constantin-Dulcan

SKU: 9786067970043 Categorii: , Etichete: , Product ID: 10247

Descriere

Lecțiile pe care le-am învățat în Cer validează nevoia unei noi înțelegeri a naturii noastre spirituale. Ca ființe spirituale în mijlocul experienței umane, noi trebuie să ne reevaluăm prioritățile eterne. Veșnicia nu durează cât ne închipuim noi – ea este ceva cu mult mai mult. Atunci când avem în față perspectiva infinitului, putem să ne facem o idee despre cantitatea de efort pe care trebuie să îl săvârșească fiecare suflet în răstimpul unei vieți. Câtă vreme suntem făcuți după chipul lui Dumnezeu, va fi nevoie ca noi toți să continuăm a ne dezvolta și crește spiritual, să învățăm și să ne maturizăm, să ne creăm și recreăm ad infinitum.

Această ediție actualizată a Tainelor luminii este proiectată să servească exact acestui scop. Ea este un dar făcut lumii din iubire, din partea lui Kathryn și a mea.

Dannion Brinkley

* * *

Dannion Brinkley este autorul bestsellerului New York Times şi internaţional Salvat de lumină. Cărţile, turneele şi conferinţele lui, alături de soţia sa, Kathryn, au contribuit la schimbarea conştiinţei oamenilor din întreaga lume. Organizaţia lor non-profit, Twilight Brigade/Compassion in Action, recrutează şi pregăteşte voluntari pentru casele de îngrijire care se ocupă de veteranii Statelor Unite. Organizaţia lor a fost nominalizată în 2001 la prestigiosul premiu anual Heart of Hospice al Asociaţiei Naţionale pentru Case de Îngrijire şi Tratamente Paliative. Un film inspirat din cartea Salvat de lumină a debutat ca unul dintre cele mai bine cotate filme de televiziune din istoria postului FOX Television. Dannion şi Kathryn trăiesc alături de cei şase copii în casele lor din Nevada şi Carolina de Sud.

* * *

Noua Spiritualitate este emanația unei Noi Științe care s-a conturat îndeosebi către sfârșitul secolului abia încheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledează pentru originea spirituală a Universului.

Viziunea materialistă asupra lumii a permis crearea unei civilizații tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea condiției umane. În același timp însă filosofia care a motivat-o nu a reușit să evite actuala criză globală. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasați, mai aproape de autodistrugere.

Colecția noastră se deschide, așadar, tuturor cărților menite să propună o soluție de ieșire din impasul lumii contemporane, să avanseze o ipoteză coerentă sau să adauge o nouă valență demersului spre o lume mai bună. Nimic nu se va schimba în drama lumii actuale dacă rămânem la aceeași gândire. Acesta este motivul pentru care toți comentatorii fenomenului social optează pentru o Nouă Spiritualitate. Respectul pentru viață, nevoia de schimbare a fiecăruia dintre noi în acord cu Legea fundamentală a Universului, care postulează înfăptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, și nu a urii și a dezbinării, constituie esența Noii Spiritualități.

Dumitru Constantin-Dulcan

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tainele Luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *