Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

50 de femei celebre ale secolului al XX-lea

29.00 lei

„Exista o femeie la originea tuturor marilor realizari…” Prin intermediul celor mai frumoase cincizeci de povestiri despre femeile secolului al XX-lea, Roselyne Febvre si Pro Editura si Tipografie, va propune o fabuloasa galerie de portrete.

Intamplari amuzante sau povesti emotionante fie despre un debut ezitant fie de exceptie, dupa caz, mistere din viata lor sentimentala sau momente decisive ale existentei acestora, cartea de fata ne prezinta traiectoriile unor destine incomparabile. Femei de stat, savante, artiste sau aventuriere, toate au scris cele mai frumoase pagini in istoria secolului care tocmai a trecut…

De la Marie Curie la Marilyn Monroe, si pana la Madonna, Coco Chanel si Maica Tereza, veti descoperi, cu placere, care a fost cheia succesului lor si ce secrete ascundeau ele.

Roselyne FEBVRE este jurnalist de profesie si a debutat la varsta de 23 de ani la Antenne 2. Dupa mai multe colaborari cu RTL si Soir 3, autoarea este in prezent redactor la serviciul de politica interna de la France 3.

50 de femei celebre este romanul ei de debut.

SKU: 5948359002144 Categorie: Etichetă: Product ID: 13386

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „50 de femei celebre ale secolului al XX-lea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *