Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

616 Totul e infern

45.00 lei 25.00 lei

Cazurile misterioase si inexplicabile – sau cu greu explicabile -, prezente in aceasta carte, au o baza reala.
Pasajele citate din biblie, precum si interpretarile biblice si alte texte referitoare la Diavol, exista; dupa cum sunt exacte si fragmentele din textele apocrife, condamnate de Biserica.Numarul 616 este atribuit, initial, in Apocalipsa Sfintului ioan, Fiarei, adica lui Lucifer incarnat. Acest numar a fost inlocuit mai tarziu de catre primii crestini, care au introdus numarul 666. Acest numar este legat de temutul imparat roman Nero, crud persecutor al crestinilor.
Conform Bibliei, Lucifer a fost cel mai pur dintre ingeri, inainte de a-si schimba bunatatea in rautate, din dorinta sa de a fi egalul lui Dumnezeu.
Pentru teologi, este o mare taina de ce permite Dumnezeu influenta raului in lume. Ei cred ca este vorba despre un plan superior pe care omul nu il poate intelege.Dintre numeroasele taine evanghelice, cea mai mare este in continuare fraza rostita de isus inainte de a-si da suflarea, pe cruce: ?Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai parasit?”, fraza ce apare in Evangheliile lui Matei si Marcu.
Compania lui Isus este ordinul religios crestin cel mai progresist si cu cel mai mare numar de membri din lume. De la fondarea, de catre spaniolul ignatiu de Loyola, a acestui ordin, iezuitii s-au dedicat studiului stiintific, investigarii evenimentelor paranormale si ezotericului, in cautarea ADEVARULUI.
Concluzia ingrijoratoare la care ajunge cartea aceasta, in lumina faptelor si a neindoielnicei fermitati a logicii, ar putea fi ADEVARUL.

1 în stoc

SKU: 978-973-733-207-3 Categorie: Etichete: , Product ID: 19296

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „616 Totul e infern”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *