Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Brazii se frang, dar nu se indoiesc – vol II

35.00 lei

Am povestit in aceasta carte despre lupta si jertfa unor tineri de acum 50 de ani, dintr-un colt de tara: Tara Fagarasului. Vor fi intelesi de cei din ziua de azi?

Stoc epuizat

SKU: 6423114000133 Categorie: Etichetă: Product ID: 9540

Descriere

Domnul ni l-a lasat pe Ion Gavrila Ogoranu sa ne povesteasca despre lupta unor neînfricati fii ai României, despre drama lor, o poveste reala pe care comunistii si corifeii lor ar fi preferat-o uitata. Dar n-a fost sa fie asa. Ion Gavrila Ogoranu, în fiecare clipa lasata lui pe Pamânt ne-a spus adevarul. Adevarul despre acele vremuri, adevarul despre acei minunati tineri luptatori cu credinta în Dumnezeu si neamul românesc ce si-au jertfit totul, inclusiv viata, doar pentru a ne da noua speranta unui viitor mai bun pentru generatiile de mâine. Iar aceasta poveste este cuprinsa în volumele „Brazii se frâng, dar nu se îndoiesc”.

Va fi altfel in viitor? Intr-un viitor apropiat in nici un caz. Am povestit in aceasta carte despre lupta si jertfa unor tineri de acum 50 de ani, dintr-un colt de tara: Tara Fagarasului. Vor fi intelesi de cei din ziua de azi? Asemenea iluzii nu-mi fac. Pentru majoritatea contemporanilor, acestea sunt probleme care nu intereseaza. O stiam demult. Le-au stiut si cei ce au murit luptand. Acei ce au murit cu cei ce mai traim ingenunchem in fata vesnicei Romanii, rugandu-ne:
„Mama tara, iarta-ne ca am cutezat sa luptam si sa murim pentru tine”
Putini, foarte putini ne vor intelege, ne vor iubi si vor relua lupta noastra pierduta, ca sa mearga spre biruinta. Pentru fratii acestia putini am scris aceste randuri.

Ion Gavrilă Ogoranu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brazii se frang, dar nu se indoiesc – vol II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *