Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Când nimeni nu te vrea

12.00 lei

 Intâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume

După imensul succes avut cu cartea „Les neuf marches” (Cei nouă paşi), Daniel Meurois abordează încă o dată mecanismele subtile ale naşterii şi ale vieţii. Dacă acum câţiva ani, în „Les neuf marches” a descoperit drumul pe care îl alege un suflet pentru a se reîncarna, nu se ştie întotdeauna ce trăieşte o fiinţă care nu reuşeşte să vină pe lume. În termeni simpli şi precişi, în această lucrare este abordată problema avortului, a malformaţiilor din naştere, a morţii infantile premature.
Cu ajutorul metodei de lucru care îi este proprie, autorul îşi
propune să iasă în întâmpinarea câtorva suflete, faţă de care, din diverse motive, corpurile mamelor s-au închis … sau nu s-au putut deschide.
Oare cum primesc şi cum înţeleg respingerea, aceste suflete „nedorite”? Suferinţa lor are un sens? În sfârşit, de-o parte şi de alta a cortinei vieţii, cum se reconstruiesc … pentru a putea construi? Când nimeni nu te vrea explică, deculpabilizează, dar ne şi face responsabili – având meritul de a aborda, de o manieră total nouă şi însufleţitoare, câteva dintre probele cele mai intime prin care poate trece astăzi, un mare număr de femei – şi de cupluri.
Cu o abundenţă de detalii şi de reflecţii, Daniel Meurois ne livrează, încă o dată, o sumă de informaţii fără precedent.
Un ghid liniştitor, pentru o mai bună depăşire a rănilor pe care le considerăm banale, le ascundem şi mult prea des le negăm.

 

Stoc epuizat

SKU: 978-973-7978-50-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 17527

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Când nimeni nu te vrea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *