Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbaţi – de la o relaţie bună la o relaţie minunată

42.00 lei

Evident că-ţi iubeşti partenera – dar ştii să-i arăţi acest lucru?
Tu îi dăruieşti flori, ea şi-ar dori, mai degrabă, s-o îmbrăţişezi. Tu cumperi bilete ca să mergeţi împreună la film, ea ar prefera să rămâneţi acasă şi să vorbiţi. Simţi că eşti în impas? Citeşte cu atenţie această carte!
Dr. Gary Chapman demonstrează că oamenii îşi exprimă iubirea în moduri diferite. Ei susţine că există cinci limbaje ale iubirii: timpul petrecut alături de femeia iubită, declaraţiile, darurile, serviciile, contactul fizic. Vrei să ai o relaţie de cuplu mai împlinită? Învaţă limbajul
de iubire al soţiei tale şi ajut-o şi pe ea să vorbească limbajul tău!
„Relaţia mea cu Stevie mergea bine, dar, după ce am aflat care sunt cele cinci limbaje ale iubirii, a mers şi mai bine. Ce bine ar fi dacă toţi bărbaţii căsătoriţi ar citi această carte!”
Cod Produs: 978-606-44-0261-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 19023

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbaţi – de la o relaţie bună la o relaţie minunată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză