Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cine ai fi tu, fără povestea ta? – dialoguri cu Byron Katie

25.00 lei

Această carte este o colecţie de cincisprezece dialoguri, pe care Byron Katie le-a purtat cu diferiţi oameni care au participat la întâlniri cu ea, în mai multe locaţii din Statele Unite şi Europa. Unii dintre cei care au lucrat cu Katie sufereau de boli chinuitoare, alţii erau părăsiţi în dragoste sau treceau prin divorţuri neplăcute, iar alţii erau pur şi simplu iritaţi din cauza unui coleg de lucru sau a creşterii chiriei. Ceea ce aveau cu toţii în comun era disponibilitatea de a pune întrebări, cu ajutorul lui Katie, legate de gândurile dureroase care
reprezentau adevărata cauză a suferinţei lor. în fiecare diz, vedem cum Katie, cu mintea sa ageră şi imensa sa blândeţe, a ajutat fiecare persoană să descopere pentru sine că, ceea ce până atunci se prezenta ca o realitate de necontestat, nu era chiar aşa.
Deşi aceste dialoguri constituie o lectură fascinantă – unele sunt în acelaşi timp foarte amuzante, dar şi profund mişcătoare – ele sunt menite, în principal, să servească drept instrumente de învăţare. Fiecare dialog a avut loc în faţa unui public. Katie nu a pierdut niciodată legătura cu acel public, amintindu-le în mod repetat tuturor, să urmărească dialogurile în sinea lor şi să-şi pună singuri întrebările pe care trebuiau să şi le pună participanţii. Dialogurile dintre Katie şi aceşti voluntari sunt o punere în scenă, exterioară, a exact genului de dialog pe care fiecare cititor îl poate purta cu propriile gânduri. Rezultatul – chiar şi în situaţia aparent cea mai cumplită – poate fi o eliberare şi o bucurie de neimaginat.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-1701-79-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 17551

Descriere

CINE AI FI TU, FĂRĂ POVESTEA TA?

Chiar vrei să afli adevărul?
Investighează fiecare afirmaţie, folosind cele patru întrebări.
Cele patru întrebări sunt:
1. E adevărat?
2. Poţi fi absolut sigur că e adevărat?
3. Cum reacţionezi, ce se întâmplă când crezi acest gând?
4. Cine ai fi tu, fără acest gând?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cine ai fi tu, fără povestea ta? – dialoguri cu Byron Katie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *