Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Curs de miracole pe înţelesul tuturor

30.00 lei

– cum să ajungi de la frică la iubire

Pe măsură ce vom parcurge paginile care urmează, îţi voi împărtăşi multe poveşti adevărate despre modul în care CDM mi-a afectat profund viaţa, precum şi vieţile altora. În timp ce unii participanţi la Curs se lamentează că este prea subtil, experienţa mea îmi spune că el ajunge până în miezul esenţei vieţii de pe Pământ, uneori în cele mai întunecate locuri ale suferinţei muritorilor, si că ne transformă exact acolo unde ne aflăm, chiar în centrul fragilităţii umane abisale. Fie că ai dureri grave sau viaţa ta merge bine şi îţi doreşti să o
faci şi mai bună, sper că vei fi inspirat de paginile care urmează pentru a trece la următorul tău nivel de vindecare şi trezire.
Realităţile poveştii mele pot fi unice, dar nu şi tema. Toţi ne-am rătăcit şi toţi ne regăsim drumul spre acasă. Nu este o întâmplare faptul că lucrarea Curs de miracole a ajuns la tine acum. Fie că studiezi Cursul intensiv, fie că înţelegi chiar şi un singur concept util din această carte, fie că pur şi simplu auzi titlul Curs de miracole şi începi să te gândeşti la posibilitatea că miracolele există şi că poţi trăi unul sau mai multe, există un motiv pentru care tu şi Cursul v-aţi întâlnit acum.
Hai să descoperim care este el…
SKU: 978-606-639-194-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 17576

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de miracole pe înţelesul tuturor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *