Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Consemnarile Heechee

30.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-579-483-2 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2441

Descriere

Al patrulea volum din saga HEECHEE
„Toate conceptele ingenioase si personajele complexe cu care ne-a vrajit Pohl sunt duse mai departe in aceasta poveste sclipitoare, care stabileste in acelasi timp o premisa fascinanta pentru Consemnarile Heechee, o carte a carei lectura devine o necesitate absoluta.“
Library Journal
Tehnologia avansata a speciei Heechee i-a dat lui Robinette Broadhead posibilitatea de a-si prelungi viata dupa moarte, traind sub forma unei personalitati transferate intr-o masina. isi petrecea timpul zburand pe cabluri, de la o petrecere la alta, impreuna cu multi alti oameni-masini. Dintr-odata, insa, existenta lui decadenta a fost intrerupta de dezastru – o puternica civilizatie extraterestra, hotarata sa distruga toate formele inteligente de viata, a reaparut dupa eoni de tacere, punand in pericol vietile tuturor, Heechee si oameni deopotriva.
Nici chiar Robin, virtualmente nemuritor si cu acces nelimitat la toate datele acumulate de-a lungul mileniilor, n-a putut descoperi cine sau ce erau acesti extraterestri ori cum puteau fi opriti. Totusi, el parea singurul capabil sa faca fata dusmanului – intalnire care avea sa determine viitorul intregului univers.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consemnarile Heechee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *