Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cristalul eteric

49.00 lei

Al treilea tunel

Cristalul eteric Al treilea tunel incheie un ciclu numerologic dar si misterul din ultimul tunel, care a ramas neexplorat de autorul Radu Cinamar pana in 2015. Dupa ce a fost prezentata expeditia, volumul ia o turnura interesanta si se orienteaza spre un proiect special astfel incat sa atraga o colaborare unica si interesanta cu orasul Apellos, dar si cu lumea americana.

Pentru cititorii care isi doresc un mix interesant de informatii ezoterice, analize psihologice si sociale, toate combinate intr-o ordine cronologica si clara, presarate cu detalii si note explicative, aceasta carte este cea mai buna alegere. Toate persoanele care au avut curiozitatea de a o deschide si rasfoi s-au delcarat impresionati de intreaga serie Cristalul eteric de Radu Cinamar.

Ceea ce criticii considera extrem de interesant este faptul ca, in premiera, dupa aproximativ 14 ani, autorul Radu Cinamar ofera in volumul acesta date suplimentare cu privire la enigmaticul Elnor, un alchimist foarte priceput. Cartea Al treilea tunel Radu Cinamar prezinta de asemenea si informatii cheie, care au fost dezbatute indelung si considerate mistere neelucidate pana in prezent, care fac referire la originile Lunii. Toate aceste informatii sunt explicate amanuntit si cronologic, asa cum se intampla si cu toate elementele despre originea omului care sunt prezentate in volumul Geneza uitata.

Cititorii gasesc deopotriva uluitor si fascinant acest volum, datorita faptului ca deschide enorm orizonturile cunoasterii, dar si pe cele ale evolutiei individuale.

Cristalul eteric al treilea tunel Radu Cinamar – o carte de actualitate pentru cititorii interesati

In momentul in care Radu Cinamar a trimis in redactie un nou manuscris, cititorii au asteptat cu nerabdare ca volumul sa apara. Pentru cititori nu mai reprezinta un secret, ca la un an de la ultima carte publicata, Geneza uitata, in luna martie 2019, autorul isi prezinta din nou in cartile sale elemente care au un continut ezoteric bogat, practic si actual.

Cristalul eteric al treilea tunel Radu Cinamar prezinta observatiile si analizele autorului, care sunt bine concentrate si implica un spectru foarte larg de interes: incepand de la stiinta si pana la spiritualitate si ajungand chiar la ezoterism si psihologic, acest continut atinge istoria umanitatii si aspectele sale sociologice. Conform criticilor, toate aceste informatii sunt combinate si prezentate astfel incat sa creeze o imagine clara asupra fiintei umane si asupra modului in care aceasta a evoluat.

Pentru ca toate aceste informatii prezentate sa fie pe intelesul tuturor, autorul a ales sa includa numeroase note explicative de subsol, rolul acestora fiind acela de a informa si lamuri cat mai bine orice tip de cititor.

Inca de la aparitie, volumele publicate de Radu Cinamar impresioneaza cititorii datorita acuratetii cu care toate detaliile sunt prezentate. De asemenea, aceste carti au ajuns la sufletul tuturor cititorilor prin ineditul lor, dar si prin faptul ca sunt carti de natura ezoterica si spirituala. Fiecare volum contine astfel de informatii, care au aisgurat volumelor o prezenta de succes pe piata ce dureaza de 15 ani.

SKU: 9789731965499 Categorie: Etichetă: Product ID: 20083

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cristalul eteric”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *