Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cruciati, tirani si banditi. Vol. 2 – In Siberia lui Kolceak

24.00 lei

„In drumul nostru am intalnit cruciati pentru ideea libertatii, sangerand si muscand pamantul in numele ei; tirani fara suflet si fara Dumnezeu, sfasiind o imparatie si asmutind, innebuniti de ura, bestialitatea oamenilor pentru a se sugruma unii pe altii; banditi sangerosi, jefuind si omorand in numele unui ideal de umanitate, pe care niciodata nu l-au priceput, batjocorindu-l cu salbaticia lor inconstienta.
Apara-mi, Doamne, Neamul si Patria de-o asa ingrozitoare nebunie!” Elie Bufnea

Stoc epuizat

SKU: 6423114000058 Categorie: Etichetă: Product ID: 9550

Descriere

„Nervozitatea din primele momente a disparut si o bucurie neinteleasa a inceput sa ne stapaneasca cand de la flancurile romanesti auzim tacaneala a doua cuiburi de mitraliera. in rastimpul bubuitului de tunuri de pe trenul blindat “Marasesti”, ce bombardeaza satul Troitkaia, se aude ropotul inchizatoarelor de la arme, ca ciocanitul unor sute de gheonoi…
…Cand de la grupul din avanposturi se auzi repetat: “Pe ei feciori!”… linia voluntarilor se ridica in strigate nebune si navali inainte. Mainile s-au ferecat pe arme si omul cu baioneta sunt dintr-o bucata. Ochii s-au intepenit la capetele dusmane ce se vad, ca niste musuroaie negre, pe oglinda zapezii.
De pe linia dusmanului se desprind siluete negre si dispar in intunericul noptii, printre casele satului Troitkaia. Troienele ne retin insa picioarele cu dintii lor de zapada, parca ar fi prietene cu detasamentele bolsevice, – dar voluntarii trec totusi nestaviliti inainte peste linia de unde ii improscase focul si plumbul.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cruciati, tirani si banditi. Vol. 2 – In Siberia lui Kolceak”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *