Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Culorile si sanatatea

18.00 lei 12.00 lei

Culorile influenteaza profund energiile noastre vitale si emotiile noastre

Culorile in slujba sanatatii dvs.

Manualul practic de cromoterapie
Aceasta carte practica prezinta metodele de ingrijire a sanatatii cu ajutorul culorilor.

Utilizata de mii de ani in medicina ayurvedica, chineza, tibetana si egipteana, cromoterapia este in plin avant in Europa si se reveleaza a fi o metoda revolutionara. Ea se sprijina pe teoria – redescoperita de Einstein – ca energia si materia se afla in stransa legatura si principiul milenar ca orice terapeutica trebuie sa actioneze de asa maniera incat sa armonizeze si fizicul.

Dincolo de Atlantic, unii cercetatori si practicieni obtin deja de multi ani rezultate remarcabile mergand pe urmele doctorilor Abrahms, Mac Naughton si Disha.
Viata – stim acum acest lucru – este o energie si vibratie. Culorile constituie o scala sensibila si elevata a acestor vibratii; ele modifica si influenteaza profund energiile noastre vitale si emotiile necesare. Nu este deci surprinzator ca ele pot avea o aplicatie terapeutica semnificativa.

Acest manual practic va arata eficacitatea cromoterapiei, care ramane usor de aplicat si nu necesita un material costisitor.
Este un manual original, cu aplicatie imediata, care se incheie printr-un important repertoriu terapeutic a 93 de afectiuni curente care pot fi tratate eficient prin intermediul cromoterapiei

SKU: 978-973-145-026-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 20237

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Culorile si sanatatea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *