Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi

21.00 lei 18.90 lei

slăbeşte până la 7 kilograme în 10 zile

Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi te va ajuta să slăbeşti, îţi va amplifica nivelul energetic, îţi va clarifica mintea şi îţi va îmbunătăţi sănătatea. Preparate din supernutrienţii din frunzele verzi şi din fructe, sucurile verzi sunt pe cât de săţioase, pe atât de sănătoase. Mai mult decât atât, sunt savuroase! Corpul tău îţi va mulţumi pentru că le bei, iar sănătatea şi nivelul tău energetic vor ajunge la cote pe care nu ţi le-ai fi imaginat niciodată posibile. Dacă vei duce această experienţă până la capăt, ea îţi va schimba
viaţa!
Această carte îţi prezintă inclusiv o listă de cumpărături, reţete şi instrucţiuni detaliate pentru cura de detoxificare de zece zile, alături de foarte multe sugestii pentru a obţine cele mai bune rezultate. În plus, ea îţi oferă o serie de recomandări pentru a continua să slăbeşti şi să îţi menţii starea de sănătate după încheierea curei.
Eşti pregătit să devii mai suplu, mai sănătos şi mai sexy decât te-ai simţit ani la rând? Dacă da, pregăteşte-te să ţii cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi!

Stoc epuizat

SKU: 978-606-756-016-9 Categorie: Etichetă: Product ID: 16739

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *