Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Editia a 2-a

59.00 lei

Dupa Cursul de drept civil. Partea generala, Profesorul Gabriel Boroi si colaboratorii sai continua analiza institutiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale.

Gandindu-se in special la studentii care iau prima data contact cu materia, precum si la absolventii care se pregatesc pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice, autorii au realizat o lucrare sintetica si explicita, care prezinta institutiile specifice drepturilor reale principale intr-un mod clar si accesibil.

Stoc epuizat

SKU: 9786066787963 Categorii: , Etichete: , , Product ID: 13747

Descriere

Cartea cuprinde, pe langa explicatiile teoretice si analiza solutiilor din practica judiciara, intrebari sub forma de teste grila, necesare atat pentru facilitarea intelegerii notiunilor de baza, cat si pentru pregatirea examenelor sau concursurilor.

Editia de fata, revizuita si adaugita de autori, actualizeaza materialul cu legislatia in vigoare la data de 15 noiembrie 2013, marcand ultimele modificari ale actelor normative speciale in domeniu, precum si noile norme procedurale civile aplicabile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de drept civil. Drepturile reale principale. Editia a 2-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *