Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Masterat psihologie judiciara

40.00 lei

Masterat psihologie judiciara – Tudorel Butoi

Specializari interdisciplinare:

– psihologie judiciara – victimologie;

– prabatiunea penala;

– stiinte penale;

– criminalistica;

– medicina legala;

– sociologia deviatiei, victimologie si protectie victimala.

SKU: 9786069220191 Categorie: Etichetă: Product ID: 14498

Descriere

Prezentul curs masteral este la data actuala singurul in materia,, psihologiei judiciare – victimologiei” cu posibilitatea valorificarii nuantate a cuprinsului problematicilor abordate pe terenul,, probatiunii penale” si,, stiintelor penale”, intr-o ampla abordare interdisciplinara.

 

Elaborat intr-o conceptie academica si europeana moderna – vezi ideile pivot cu trimitere imediata la bibliografia de stricta specialitate, analiza de spete si exemplificari cu acoperire practica imediata, plaja larga a provocarilr din care masteranzii selectioneaza optiuni pentru opinii personale, argumentari pro si contra, recenzii de specialitate etc. Curs de master in materie valorifica experienta obiectiva in arhiva personala a autorului.

 

Prezentul curs de master se caracterizeaza prin accesibilitatea prelucrarilor moderne,, on line” – sectiunile sale, ideile pivot, modulele, spetele exemplificarile documentate etc. putand fi transpuse cu usurinta in sistemele virtuale, link-uri si partajari – exemplificativ vezi sistemul,, Platforma Black-Board” aflat in faza de aplicare la Univeristatea,, Spiru Haret” unde autorul este profesor titular al specialitatii,, Psihologie Judiciara”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masterat psihologie judiciara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *